Doorstroomrecht TL --> Havo versterkt het vmbo

Helemaal mee eens

Mee eens

Noch mee eens, noch mee oneens

Mee oneens

Helemaal mee oneens
In-company

Incompany scholing door Actis Seminars

We maken onderscheid tussen een incompany training en maatwerk. Vrijwel alle 'standaard' leergangen kunnen wij incompany binnen uw organisatie verzorgen. De training wordt dan afgestemd op uw wensen en kennisvraag, zodat die het best past bij de situatie binnen uw organisatie. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bestaande masterclass van enkele dagen, maar ook om een complete leergang.       

Hoe werkt de aanvraag van een incompany training

Wij analyseren eerst samen met u de kennisvraag. Ons doel is een bestaande opleiding zo aan te passen, dat die het best aansluit bij uw onderwijsbehoefte. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we modules toevoegen, de training inkorten of de inhoud ervan aanpassen, al naar gelang de situatie. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van de beste kennis voorhanden, maar ook van de meest effectieve onderwijsmethode, helemaal toegespitst op uw organisatie.

Voordeel van een incompany training

Voordeel van deze aanpak is de grotere efficiency en effectiviteit. Een incompany training past zich aan aan de leerbehoefte en bedrijfscultuur. De accenten liggen op de situatie binnen uw organisatie en de ervaringen van uw medewerkers. Daarnaast zijn het tijdstip van de cursus en de lengte ervan zo in te vullen dat ze werkprocessen het minst storen. Een incompany training vindt plaats op het tijdstip en de locatie die u het best schikt.  

Meer informatie over incompany training

Voor advies kunt u contact opnemen met Ed Schelvis van Actis.

Laatste nieuws
Nieuwe reeks WEB-cursuusen in 2020
21-01-2020 • Lees meer »
3e landelijke vmbo-mbo conferentie
28-11-2019 • Lees meer »
Actis Seminars organiseert een landelijk...
19-06-2019 • Lees meer »
Agenda
Kansrijk van School naar Werk
19-06-2019 • Lees meer »
Leergang Onderwijsrecht
25-09-2019 • Lees meer »
Lunteren conferentie primair onderwijs 2...
02-10-2019 • Lees meer »